Astrologen

Ook astrologen hebben een horoscoop.

In 2018 startte ik een onderwerp op een bekend astrologieblog met horoscopen van bekende astrologen, onder de titel “Ook astrologen hebben een horoscoop”.

Het was mij namelijk opgevallen dat astrologen zelf ook bepaald worden door planeetaspecten, die ze zelf beschrijven, maar bij zichzelf wel of niet herkennen. Als je nu zelf een astroloog raadpleegt, weet je eigenlijk niet door wie je geholpen wordt. De planeten van de astroloog bepalen mede de uitkomst van je consult.

Het zou een interessante onderneming zijn als je je horoscoop zou laten trekken door verschillende astrologen, door een klassieke astroloog, door een evolutionaire astroloog, door een zwarte lichten astroloog, door een traditionele astroloog, door een spirituele astroloog, of door een weet ik wat voor andere astroloog ook.

Voor zover ik het nu kan overzien, kun je een astrologisch consult hebben, sterk bepaald door Saturnus, door Pluto, door Neptunus, door Jupiter, door Uranus, door de Maan, enz., afhankelijk van de astroloog die je treft.

In bijgaande profielen van bekende astrologen zien we de genoemde planeetkwaliteiten terug.

Ik heb in “Ook astrologen hebben een horoscoop” inmiddels de volgende astrologen bestudeerd:

Jeffrey Green (Pluto)

Robert Schmidt (Saturnus)

Dane Rudhyar

Mellie Uyldert (Neptunus)

Chris Brennan (Saturnus)

George Bode (zwarte lichten)

.. wordt nog verder aangevuld…