Horoscopen

Rike van Draanen en Eg Sneek hebben een lange ervaring in het maken van horoscopen. Rike van Draanen maakt veel horoscopen van volwassenen, kinderen en dieren. Eg Sneek heeft jarenlang onderzoek gedaan naar planeetaspecten in de prenatale ontwikkeling.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden:

A De geboortehoroscoop. In de horoscoop worden zonneteken, ascendant, huizenverdeling en de planeetaspecten op de dag van geboorte besproken. Deze horoscoop is vooral bij kinderen interessant, om te zien waar hun kwaliteiten zitten. Maar ook voor volwassenen is het leerzaam, om te zien waar je mogelijkheden liggen.

B De progressieve horoscoop. In elke horoscoop vinden ook na de geboorte veranderingen plaats, en wel zo dat elke dag na de geboorte iets zegt over een volgend levensjaar. Het accent in deze progressieve horoscoop ligt op het levensjaar dat uw belangstelling heeft. Daarvoor is wel de geboortehoroscoop nodig.

C De jaarhoroscoop, ook wel de solaar genoemd. In deze horoscoop vinden we de planeetaspecten op elke volgende verjaardag. Het laat de actuele planeetstanden zien, die aspecten maken met geboortehoroscoop. Voor deze horoscoop is een bestaande, alreeds eerder gemaakte geboortehoroscoop nodig

D De prenatale ontwikkelingshoroscoop. Deze vorm van astrologie geeft inzicht in de ontwikkeling van je levensloop. Het laat planeetkwaliteiten zien in het verleden en in het nu, en het geeft vooruitzichten naar de toekomst. Het wordt vaak samen met de progressieve horoscoop uitgewerkt.

De horoscopen worden in verschillende combinaties aangeboden.

A Geboortehoroscoop voor kinderen tot 7 jaar, 100.- euro

A + B + D Geboortehoroscoop voor volwassenen, met inbegrip van progressies en prenatale ontwikkeling: 150.- euro

A + B + C Geboortehoroscoop, met progressies en Solaar, 150,- euro

Speciale aanbieding voor astrologen die zich willen verdiepen in de Prenatale Astrologie

D Prenatale ontwikkelingshoroscoop, prijs 100,- euro

Horoscopen worden schriftelijk uitgewerkt en opgestuurd. Verdere vragen over de horoscoop kunnen worden gesteld via de mail op per telefoon.

Contactgegevens lopen via de mail: egsneek@hetnet.nl