Online / Introductie

voorbeeld van prenatale astrologisch aspecten, met secundaire progressies en met transits
eerste 35 jaar in het leven van Igor Stravinsky

Prenatale Astrologie

Een vaak gestelde vraag: of de betekenis van de prenatale planeetaspecten voor de biografische ontwikkeling van een mens ook al niet in de geboortehoroscoop te zien is?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: eigenlijk niet. Het is een noodzakelijke aanvulling op de al bestaande horoscoopduiding. Want 40 tot wel 80% van de planeetinvloeden wordt bepaald door de planeetaspecten tijdens de zwangerschap.

9 maanden zwangerschap —— 3 maanden na de geboorte

9 x 200 = 1800 aspecten ——- 3 x 200 = 600 planeetaspecten

Prenataal – progressie – transits

eerste 23 jaar in het leven van Antonie Kamerling

Ik heb voorbeelden gezien waarin het ontbreken van de kennis van de prenatale planeetaspecten tot vervelende situaties kan leiden. (zie daarvoor enkele voorbeelden op deze site: Antonie Kamerling, Theo van Gogh, Michael Schumacher, James Horner)

Het is mijn doel om de Prenatale Astrologie ingang te doen vinden in de praktijk van de horoscoopduidingen. Ik nodig dan ook astrologen uit om van deze online /introductie gebruik te maken.

Het mooiste zou zijn als astrologie-opleidingen de Prenatale Astrologie tot onderwerp maken van het lesprogramma.

Boek

In 2019 heb ik een boek kunnen samenstellen: Prenatale Astrologie. Het laat zich gebruiken als studieboek. Je zou er zelfstandig mee aan de slag kunnen gaan. Maar… ik weet als geen ander, dat je deze prenatale astrologie het snelst eigen maakt, als je er persoonlijk in wordt begeleid.

Introductie Prenatale Astrologie

In tijd van een mailwisseling (4-5-6 mails) en aan de hand van een (eigen) horoscoop wordt in duidelijke stappen de praktijk van de Prenatale Astrologie uitgelegd. De software Prenataal in Planetdance van Jean Cremers maakt het allemaal nog meer toegankelijk.

stap 1: horoscoop en standaardberekening van de prenatale ontwikkelingsaspecten.

stap 2: belangrijke planeetaspecten in de prenatale ontwikkeling

stap 3: het vaststellen van de conceptiedatum, aan de hand van één van de belangrijke planeetaspecten en een biografisch belangrijk feit.

stap 4: uitvoeren van de correctie van de conceptiedatum

stap 5: definitieve lijst van de prenatale planeetaspecten

stap 6: controle van deze lijst met andere biografische ontwikkelingsmomenten.

.. en dan misschien wel het belangrijkste:

stap 7: samenhang laten zien tussen de prenatale ontwikkelingsaspecten, en de secundaire progressies in de horoscoop, en de lopende transits.

Kosten

Deze introductie kost 100.- euro

Daarvoor krijgt u inzicht in de werkwijze, en uitwerking.

Ik maak daarvoor de correctie van de conceptiedatum zichtbaar.

Ik laat u zien hoe u tot de keuze van een belangrijk prenataal aspect kunt komen, om de conceptiedatum te corrigeren.

Ik laat ook zien hoe daarna het geheel gecontroleerd kan worden met behulp van andere belangrijke biografische ontwikkelingsmomenten.

En ik maak voor u een totaal overzicht van de prenatale planeetaspecten, de secundaire progressies en de transits samen (zie voorbeelden).

Het belangrijkste wat u zelf kunt doen is het aanleveren van een duidelijke biografie. De eigen biografie is misschien wel het meest werkzaam.

Voorbeelden

Voorbeelden van zo’n overzicht van alle planeetaspecten in de prenatale ontwikkeling, secundaire progressies en transits zijn te vinden in mijn onderzoeksmateriaal, te vinden op deze site, bijv. die van Claude Debussy.

Aanmelden

via mijn mailadres egsneek@hetnet.nl